Вранці, 5 жовтня, в Тверській області Російської Федерації сталася моторошна аварія, зіткнулися два пасажирські автобуси. З'явилася інформація, що серед пасажирів автобусів громадян України не було.

Про це стало відомо завдяки повідомленню департаменту консульської служби МЗС України в Twitter.

"Консул повідомив, що українців не було серед пасажирів транспортних засобів, які потрапили в ДТП в РФ 05.10.18", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Тверській області маршрутка потрапила в жахливу аварію. Більше десятка людей загинули. Повідомляють російські ЗМІ з посиланням на оперативний штаб на місці аварії. Пізніше в МНС уточнили, що жертвами аварії стали 13 людей, ще четверо постраждали.

Так за даними МНС, на трасі Твер — Ржев біля села Некрасово в Калінінському районі Тверської області зіткнулися автобус ЛІАЗ і Ford. У салоні Ford було 12 людей, 11 з них загинули.

"За останніми даними, в результаті аварії - 13 загиблих, 17 постраждалих, з них чотири людини зараз доставляють в лікарню на" швидкій", - повідомили в прес-службі. Імовірно, водій останнього не впорався з керуванням і допустив виїзд на смугу зустрічного руху. Точні обставини аварії поки невідомі.

Варто нагадати, що українців сколихнула новина про те, що київський водій потрапив в жахливу ДТП. Як повідомив РБК-Україна з посиланням на прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій у Києві, в Києві рятувальники витягли з Дніпра автомобіль, в салоні якого знайшли тіло мертвого водія.

У службі вже розповіли про те, що 4 жовтня, об 11:38 у четвер, рятувальники отримали інформацію про те, що неподалік від вул. Дніпровська набережна в Дарницькому районі столиці, в річку Дніпро скотився легковий автомобіль. Дізнавшись про подію, рятувальні служби відразу ж підключилися до допомоги потерпілому.

Нагадаємо, втрата або крадіжка водійських прав: як швидко і дешево відновити документи на авто.

Як повідомляв Знай.uа справа Зайцевої: слова харків'янки змусили суд замовкнути, а Дронова - ридати.

Знай.uа писав, на Прикарпатті переповнений автобус потрапив у смертельну ДТП: фото не для слабкодухих.