У понеділок, 8 жовтня у Вінницькій області військовослужбовець за контрактом отримав удару струмом потужністю у 27 000 В. Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону.

Від ураження струмом у Вінницькій області помер 26-річний військовий-контрактник. У повідомленні сказано, що військовий ешелон однієї з військових частин окремої гірничо-штурмової бригади ОК Захід Збройних сил України зупинився на залізничних коліях станції залізничного вокзалу "Козятин".

"Під час перевірки кріплення автомобільної техніки на платформах, солдатів, військовослужбовець військової служби за контрактом даної військової частини, 1992 р. н., отримав тілесні ушкодження несумісні з життям, в результаті чого загинув на місці події", – йдеться у повідомленні.

Військовослужбовець-контрактник загинув від удару струмом напругою понад 27 000 В, який проходив по кабельній лінії. На місце події виїхала група військових прокурорів. Крім цього, тривають невідкладні слідчі дії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що невідомий відкрив стрілянину у центрі столиці. У центрі Парижа сталася стрілянина. З'явилася перша інформація з місця події.

У неділю, 7 жовтня в центрі Парижа сталася НП. Недалеко від Єлисейських полів злочинці розстріляли автомобіль. За попередньою інформацією, пасажир та водій отримали серйозні поранення. Їх доставили в лікарню. Поки подробиць про їх стан немає. Про це повідомляє Le Parisien.

Відомо також, що обстріл стався сьогодні вранці. На місце пригоди виїхали правоохоронці та "швидка". Поранених одразу ж доправили до лікарні.

Нагадаємоневідомий відкрив стрілянину в центрі столиці. Двоє постраждалих у важкому стані.

Як повідомляв "Знай. ua", завернутый в ковдру труп посеред Києва до смерті налякав жителів. На вигляд чоловікові близько 40 років.

"Знай. ua" писав, що український військовий з табельної зброї стріляв по киянам. Відпочинок перетворився на криваве місиво.