Російські бойовики продовжують нервувати - їм скрізь ввижаються іноземні найманці.

Терористи побоюються наступу ЗСУ на Светлогорскій дузі. Про це повідомляють ЗМІ, які підконтрольні окупантам.

Так, поширюється новина, що в населений пункт Новолуганское нібито прибула група найманців ПВК з Норвегії в кількості 20 осіб.

Також мусувалася інформація про групу іноземних найманців з країн НАТО, які в Щасті почали підготовку військовослужбовців ВСУ. Ще 20 іноземних найманців, мовляв, знаходяться в Попасній.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бойовики заявляють і про 30 польських найманців, які озброєні до зубів за стандартами НАТО. А в Катериновці і Щасті нібито розташувалися близько 50 іноземних найманців з Латвії та Грузії, озброєні стрілецькою зброєю натовського зразка.

Ще одне угрупування найманців привидилося бойовикам в селі Валуйское Станично-Луганського району.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що самопроголошена "влада" окупованої частини Луганської області заявила, що ними були затримані шахраї, які викрали більше мільйона рублів з "пенсійного фонду республіки". Як стверджує каральна структура «МДБ ЛНР», працівники пошти, яка на непідконтрольної території Україні займається доставкою пенсій, протягом 11 місяців виплачувала гроші, нараховані відсутнім у "республіці" одержувачам, третім особам.

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандальна кремлівська рокерша Юлія Чичеріна, скориставшись методичкою пропагандистів, відповіла українцям за "цькування". Зокрема, опальна співачка, яка не пропускає ні одного "свята" у терористичних республіках "ЛДНР", розповіла про чорношкірих військових, які перебувають на службі у ЗСУ і вбивають жителів Донбасу.
"Знай.uа" писав, що спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі зафіксувала поблизу окупованого Луганська важке озброєння бойовиків. Крім того, у звіті ОБСЄ відзначається, що в районі Боково-Платово вдалося виявити двадцять дві одиниці систем залпового вогню, які належать бойовикам. Також в Міусинську знаходиться шість систем, а поблизу Садового - вісім одиниць.