У польському Гданьску громадянин Білорусі отримав удар ножем в живіт. У зв'язку з інцидентом були затримані кілька громадян України, які розпивали з ним спиртні напої. Передає Польське радіо.

Як повідомляється, напад стався 20 січня в одному з хостелів Гданська. Потерпілий перебуває в лікарні у важкому стані.

"Про інцидент повідомив диспетчер швидкої допомоги. За попередніми даними, сталася сварка між громадянином Білорусі та України. Другий вдарив першого ножем. Крім 40-річного чоловіка, затримали також 44-річну жінку з України. Вони були нетверезі", – розповіла аспірант Карина Камінська з гданської поліції.

Також була затримана 48-річна громадянка України, яка образила привших на місце злочину копів. Всі троє знаходиться під арештом. Поліцейські ведуть розслідування у зв'язку з спробою вбивства, і з'ясовують причетність 48-річної жінки до злочину.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в українській столиці сталася моторошна історія. Так, недалеко від станції метро "Позняки" на вулиці Михайла Гришка, 3 перехожі знайшли труп чоловіки. Виявилося, що це був охоронець супермаркету Billa, який знаходиться поруч.

За інформацією столичних ЗМІ, інцидент стався ввечері 21 січня.

Труп охоронця знайшли молоді хлопці, які працюють в супермаркеті. За словами свідків, вони не знали, як йому надати допомогу. Саме тому вони звернулися до іншого співробітника магазину.

Коли вони повідомили йому, що чоловік лежить біля заднього виходу з території супермаркету, він відповів щось на кшталт "нехай лежить" і не вжив жодних дій.

Через деякий час, перехожий чоловік, побачивши тіло, перевірив його пульс і викликав "швидку". Прибулим медикам залишилося лише констатувати смерть.

Зі слів колеги померлого, протягом дня чоловік, під час перерв на роботі, вживав спиртне. Після цього він почав скаржитися на погане самопочуття, через що його відпустили з роботи.

Нагадаємо, у Києві загорілась квартира у багатоповерхівці.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Харкові сім'я канібалів обглодала поліцейського.

Також Знай.ua писав, під Києвом викрали 12-річну дівчинку.