У місті Бад-Кройцнах, що на території Німеччини, між пацієнткою та відвідувачем однієї з місцевих клінік стався конфлікт.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що у розпалі конфлікту між людьми чоловік схопив ножа та кілька разів вдарив жінку, яка виявилась вагітною.

Місцевим медикам довелось невідкладно робити жінку операцію. Їм таки вдалося її врятувати. Наразі її стан оцінюють, як стабільний. Проте ненароджена дитина не змогла вижити та загинула від отриманих травм.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Відомо, що постраждалою виявилась громадянка Польщі, а чоловік біженцем з Афганістану. Відразу ж після нападу на жінку він покинув територію лікарні, проте правоохоронці його затримали на вокзалі. Нападник був поміщений під варту за спробу вбивства і нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Йому загрожує тюремне ув'язнення на досить тривалий термін.

Разом з тим варто відзначити, що у Туреччині затримали підозрюваного у вбивстві двох студенток у Харкові. 20-річного втікача затримали біля могили батька на кладовищі.

Став ясно, що Цокмез Гусну Цан потрапив до Туреччини 2 січня, а потім його затримали силами місцевої поліції за запитом Інтерполу.

Затриманий доставлений в турецьке Бюро громадської безпеки.

Інформацію про те, що підозрюваного затримали підтверджує заступник голови Нацполиції В'ячеслав Аброськін в Facebook.

"Турецька поліція в Стамбулі затримала громадянина Туреччини, 1998 року народження, підозрюваного у скоєнні наприкінці минулого року жорстокого вбивства двох іноземних студенток медичного факультету Харківського університету імені Каразіна, за місцем їх тимчасового проживання в Харкові", – каже В'ячеслав.

Крім того варто відзначити, що у мережі показали фото одного з фігурантів у справі про вбивство двох іноземних студенток у Харкові, чиї тіла були знайдені в багатоповерхівці на Валентинівській, 13А.

Повідомляється, що поліція розшукує уродженця Туреччини 1992 року народження по імені Альмадани Адель Тайсір.

Деякі ЗМІ припустили, що саме цей молодий чоловік і є тим екс-бойфрендом, на якого незадовго до трагедії скаржилася своїм батькам одна із загиблих дівчат.

Нагадаємо, світ прощається зі спасителем понад 300 людей.

Як повідомляв "Знай.ua", українські бійці жорстко покарали бойовиків за провокації.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві небезпечна банда з кулаками накинулася на поліцейських.

Чому біженці обирають саме Європу та як у подальшому ЄС планує уникати трагедій