З поїздом Інтерсіті “Київ-Харків” №725О сталася небезпечна пригода. У четвер, 7 березня приблизно в 11:20 на під'їзді до Києва він збив лося.

Цю інформацію повідомляє politeka.net.

За словами пасажирів, машиніст сигналив, але лось цього не помітив, застигнувши прямо на рейках. Потяг не встиг зупинитись. В результаті аварії тварина загинула.

Затримка потягу склала приблизно 20-30 хвилин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові на залізничній колії виявлено тіло юнака, який, імовірно, загинув в результаті наїзду поїзда.

"Сьогодні, 3 березня, в поліцію надійшло повідомлення про те, що на залізничній колії поблизу вулиці Курмановича у Львові виявлено тіло чоловіка без ознак життя", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в даний час поліцейські встановили особу загиблого - це 21-річний киянин. Ймовірно, юнак загинув вночі в результаті наїзду поїзда. Правоохоронці встановлюють обставини трагедії. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше портал писав, що 26 лютого в штаті Нью-Йорк (США) сталася залізнична катастрофа. В результаті зіткнення вантажівки з двома поїздами загинуло три людини. Це сталося біля станції Уестбері.

Два потяги Лонг-Айленд-Рейлі-Роуд, що рухаються в протилежних напрямках, врізалися в машину. Вантажівка намагалася об'їхати перешкоду. Пасажири почали тікати з поїзда, адже смертельна аварія, в якій загинули 3 людини - водії вантажівки, спричинила пожежу. Також поранення отримали 7 пасажирів поїзда.

Також нагадаємо, в Єгипті сталася моторошна катастрофа. З'явилася інформація, що в столиці країни Каїрі поїзд злетів з рейок і зіткнувся з платформою на вокзалі Рамзес.

Про це стало відомо завдяки оперативним даними місцевих рятувальників, пишуть єгипетські ЗМІ.