В Ізраїлі сталася масштабна аварія за участю рейсового автобуса і легкового автомобіля. У результаті трагедії, загинули дві людини, понад 40 отримали поранення.

Про це повідомляє медична служба країни.

"ДТП на шосе 443: медики констатували смерть 2 пасажирів автобуса. Поранення отримали 41 особа, двоє з них знаходяться у важкому стані, п'ятеро – в стані середнього ступеня тяжкості, ще 34 отримали незначні травми",йдеться в повідомленні.

Автобус з пасажирами перевернувся після зіткнення з легковиком. На місці події працюють медики. До місця аварії прибув заступник міністра охорони здоров'я Яаков Ліцман

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Відомо, що троє людей були заблоковані в салоні автобуса. Рятувальникам довелося розрізати його, аби витягнути пасажирів. Державне радіо країни "Кан" повідомляє, що всіх поранених вже доправили до лікарні.

Уточнюється, що стан двох поранених лікарі оцінюють як важкий, п'ятеро госпіталізовані з травмами середньої тяжкості, решта отримали легкі травми та забої.

У районі ДТП утворилися великі затори. Водіям рекомендовано враховувати інформацію про аварію при виборі маршрутів.

Нагадаємо, що в Києві на вулиці Льва Товстого 9 лютого автомобіль марки Renault Megane вилетів на тротуар і врізався в терасу ресторану Pastateca.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", на Закарпатті переповнена маршрутка злетіла в кювет: перші подробиці. Причини аварії поки невідомі. Відомо, що ніхто з пасажирів не постраждав.

Також "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля. ДТП сталася близько 16:20. За попередньою інформацією, зіткнення сталося через слизьку дорогу.