У неділю, 4 листопада, у Києві сотні містян зібралися для вшанування пам'яті загиблої активістки Катерини Гандзюк.

Кияни зібралися під будівлею МВС на Богомольця, аби висловити правоохоронцям жорстку позицію щодо об'єктивного розслідування справи шокуючого замаху на Катерину.

На захід зібралися десятки журналістів провідних українських ЗМІ.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Убиті горем знайомі померлої Катерини принесли із собою сотні свічок, якими заставили буквальну усю вулицю.

Кияни переконані: страшний злочин не повинен зійти з рук замовників, адже наразі загибла Катерина уособлює собою свободу слова та гідність усіх українців.

Кияни вшанували пам'ять Катерини Гандзюк хвилиною мовчання.

Окрім того, активісти лампадками виклали перед будівлею МВС надпис "Її вбили".

Знайомі Катерини розповіли, що Гандзюк встигла назвати імена своїх замовників.

Станом на 20 годину учасники акції повідомляють, що за рогом чергує декілька автівок з правоохоронцями.

"Пси Авакова напоготові", - розповідають учасники акції.

Варто нагадати, що у цей момент подібні акції проходять у низці міст України. За інйормацією організаторів, тисячі українців вийдуть на головні площі своїх міст Львові, Харкові, Дніпрі, Луцьку, Одесі, Полтаві, Ужгороді, Хмельницькому та Херсоні.

Нагадаємо, у неділю, 4 листопада стало відомо про смерть активістки, жертви замаху Катерини Гандзюк. Про це повідомляється на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, радниця міського голови Херсона, відома активістка Катерина Гандзюк, яку 31 липня облили кислотою, померла в лікарні через відрив тромбу. Про це йдеться в повідомленні на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook. Цю сторінку ведуть друзі Катерини.

Катерина Гандзюк була відомою в Херсоні своєю проукраїнською позицією громадським діячем і волонтером. Була депутатом двох скликань міськради. Вона виконувала обов'язки керуючого справами міської ради.

Також Знай.ua писав про те, що поліція перекваліфікувала кримінальне провадження, за яким проводиться розслідування нападу на херсонську активістку Гандзюк на статтею "Закінчене вбивство" Кримінального кодексу України.