Здається, що в якийсь момент люди просто з'їхали з розуму, і почали масово слідувати новим технологіям. Важко повірити, що ці винаходи пользовали попитом.
Велосипед-амфібія

На велосипеді-амфібії можна було пересуватися як по воді, так і по суші. На практиці він виявився занадто великим і незграбним.

Ліжко-фортепіано

Ви ніколи не хотіли займатися улюбленою справою прямо в ліжку? У минулому в людей не було ноутбуків і вони вигадали ліжко-фортепіано.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Щит на автомобілі

Щоб зменшити кількість жертв на дорогах, на передній частині автомобіля встановили так званий щит. Чи корисний він був історія замовчує.

Крижана маска

У 1940-х люди випивали багато і часто. Саме тому була придумала крижана маска, яка повинна була бути ефективним засобом від похмілля. Варто зазначити, що щось у цьому є.

Пристрій сканування

Перший пристрій сканування позитронної емісійної томографії було розроблено у Брукхейвенській національній лабораторії в Лонг-Айленді, Нью-Йорк.

Портативна сауна

У 1962 році фінський винахідник створив портативну сауну, щоб у будь-який час можна було розслабитися в лазні і насолодитися блаженством цієї процедури.

Захист від сонця

Таку послугу пропонували спеціальні автомати поруч з теннісними кортами, басейнами і пляжами 1940-х роках. Через спеціальний розпилювач можна було отримати порцію сонцезахисного засобу.

Маска від дощу і граду

Це, безумовно, дуже оригінальний, але навряд чи зручний захист від дощу.

Тримач для сигарет

Винахід 1955 року дозволяв курцеві викурити цілу пачку за раз. Як після такого люди не потрапляли до лікарні - загадка.

Конструкція для дітей

Це на перший погляд дуже небезпечний винахід призначався саме для захисту дітей.

Нагадаємо, які прикраси носили прекрасні мешканки стародавньої Греції.

Раніше Знай.ua повідомляв, цікаві факти про українській хаті.

Також Знай.ua писав, містичні деталі загадкового вбивства Кеннеді.