Про жіночу дружбу не жартував хіба що лінивий. А от щодо чоловічої, то тут завжди лише про "сильне плече" і те, що друг не зрадить та не підведе.

Та, як виявляється, не бракує кумедних сюжетів і про чоловічу дружбу. Про один із таких випадків розповіла радник начальника КП "Київський метрополітен" Наталія Макогон. Вона розмістила в соціальній мережі Facebook відео з камери спостереження однієї зі станцій столичного метрополітену.

Це "кіно про чоловічу дружбу" розповідає про велике бажання двох представників сильної статі проїхатися на підземці в Києві. Як видно з кадрів, це бажання перемогло дружбу – навіть чоловічу.

На відео видно, як двоє чоловіків обійнявшись спробували пройти через турнікет біля контролера по одному документу. Після того, як зробити це не вдалося, один з них вирішив позбутись "зайвого багажу", із силою відштовхнув друга та прослизнув через перешкоду.

"Нехай цей похмурий день розбавить кіно про справжню чоловічу дружбу, сильне плече, а потім - усвідомленні законослухняності і важливості дотримання Правил користування метрополітеном", - написала Макогон.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хай цей похмурий день розбавить кіно про справжню чоловічу дружбу, сильне плече, а потім усвідомлення законослухняності та важливості дотримання Правил користування метрополітеном. Слідкуйте за сюжетом біля контролера.

Posted by Наталка Макогон on Monday, 10 September 2018

Нагадаємо, нещодавно у роботі київського метро стався збій через пасажира. Як повідомила прес-служба метрополітену, збій у графіку по синій лінії стався через пасажира на колії по станції "Контрактова площа". Пізніше рух було відновлено.

Також нагадаємо, що з 3 вересня закрито один з виходів столичної станції метро "Тараса Шевченка".

В повідомленні прес-служби комунального підприємства "Київський метрополітен" зазначається, що зміни в роботі триватимуть до 31 жовтня.
Закриття пов'язане з тим, що сквер, який знаходиться біля станції зібралися приводити до ладу, тому станція буде недоступна як на вхід, так і на вихід.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київ вразив грандіозний скандал з метро на Виноградар.

Також "Знай.ua" писав, у Києві різко закрили одну із станцій метрополітену.