У мережі з'явилися таємні документи з розробки біологічної зброї США. Ці документи доводять, що США створювали в країні біологічну зброю.

Проаналізувавши дані екс-міністра державної безпеки Грузії Ігоря Гіоргадзе, який надав інформацію про діяльність США у Центрі громадського здоров'я ім. Річарда Лугара. Стало відомо, що США, незважаючи на запевнення в зворотному, займалися біологічними розробками в Грузії. У Міноборони зазначають, що документи Гіоргадзе знайшли підтвердження.

"Документи спростовують американські заяви. Вони підтверджують наші побоювання, що США займалися протизаконною діяльністю в Грузії", - зазначив представник міністерства.

Скандальну заяву Грузії зобов'яже владу докопатися до істини. Як відомо, біологічна зброя є засобом масової поразки людей, тварин, рослин. Ретельно приховуючи свої дії США і припустити не могли, що їх обман буде розкритий.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Тепер важко буде знайти незаперечні докази своєї непричетності до біологічних розробок. Неспростовні докази змусять США розповісти всю правду. Своєю діяльністю Сполучені Штати Америки обійшли положення Міжнародної конвенції про заборону біологічної зброї. Наразили на небезпеку мирне населення, занепастили життя народу суверенної держави.

"Знай.ua" повідомляли раніше: "Биологическое" зброя на борту літака з Африки шокувало навіть бувалих медиків: подробиці. Повідомляється, що інших пасажирів відпустили. При цьому їх змусили залишити контактні дані на той випадок, якщо у когось і зміниться стан або у лікарів з'являться питання. Експерти попередньо встановили причину інциденту. Зокрема, на борту літака перебували декілька осіб з Мекки, де зараз вирує важка епідемія.

"Знай.ua" писав раніше: Трамп передбачив фінал самої кривавої бійні світу за участю Путіна. Російська Федерація спільно з Іраном проведуть "серйозну гуманітарну помилку" в Сирії в тому випадку, якщо все ж допустять наступ урядових сил на провінції Ідліб. Таку позицію в своєму Twitter висловив президент США Дональд Трамп.