Хмельницький суд визнав жительку міста винною в державній зраді і підготовці теракту.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Наразі вже відомо, що суд засудив жінку до шести років позбавлення волі.

Варто відзначити, що у 2017 році жінку завербували представники російських спецслужб для виконання диверсійних робіт на території області.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того жінка займалася збором інформації про стратегічно важливі інфраструктурні об'єкти регіону. Більше того на неї було покладено завдання стосовно збору персональних данних військовослужбовців української армії, які перебували у районі ведення бойових дій.

У квітні 2017 року під час спецоперації зловмисницю затримали на одеському автовокзалі після отримання від кураторів вибухового пристрою в еквіваленті 600 грамів тротилу.

Також СБУ встановила, що з січня 2017 р жінка адмініструвала групу в одній із заборонених російських соцмереж, де поширювала антиукраїнські матеріали.

Хмельницький міськрайонний суд визнав жінку винною у скоєнні злочинів та призначив покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Разом з тим варто відзначити, що чиновникам середньої ланки, мабуть, вже давно нагадували про те, що "брати хабарі – це погано", і ще більше незаконно. Саме тому нещодавно у Фастові одна з них не втрималася, почувши запах грошей і забула про свою посаду.

Жінку затримали співробітники СБУ, як то кажуть "на гарячому". Але найцікавіше зовсім не це – вона виявилися кумою головного борця з корупцією в Україні, керівника САП Назара Холодницького.

"Це Аня. Вона заступник глави Фастівської прокуратури і за сумісництвом кума головного борця" з українською корупцією - Назара Холодницького. Вчора співробітники СБУ затримали нашу "героїню" при отриманні неправомірної вигоди в розмірі - 3 тисяч доларів і 10 тисяч гривень. Зверніть увагу на коробочку для зберігання грошей. Це просто прекрасно", - зазначив Шнайдер, додавши фото затриманої чиновниці.

Нагадаємо, найбільшу партію старовинних монет спробували вивезти з України.

Як повідомляв "Знай.ua", полонений моряк розповів про дикі умови окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що у центрі Києва озвірілий натовп накинувся на перехожого.

У Харкові СБУ затримала бойовика "Л/ДНР" з арсеналом зброї