Бойовики терористичної організації "Ісламська держава" навчилися ховати вибухівку від сканерів. Це дозволить їм проносити бомбу на борт літака, в обхід систем безпеки.

Про це повідомляє CNN, посилаючись на джерела в американських спецслужбах. Вибухівку терористи хочуть ховати всередину різних гаджетів. Наприклад, це може бути акумулятор ноутбука.

Відзначається, що у бойовиком з'явилося обладнання, яке використовується в аеропортах для контролю і забезпечення безпеки. З його допомогою вони тестують нові способи, як можна непомітно пронести бомбу в літак. Це значно ускладнює роботу служб безпеки аеропортів, оскільки вони не знайшли методу протистояння загрозам.

Джерело пояснило, що саме тому американське міністерство внутрішньої безпеки в березні заборонило перевозити в салоні авіалайнерів габаритні електронні пристрої. Обмеження ввели для громадян, які прилітають в США з мусульманських країн.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Нью-Йорку прогримів вибух. Він був такої сили, що у магазинів поблизу епіцентру розбилися вітрини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще