У Лондоні тисячі людей вийшли на мітинг проти Brexit. У руках вони тримали плакати, прапори Євросоюзу та Великобританії.

Учасники акції протесту просять уряд країн не подавати заявку на вихід Великобританії з Євросоюзу, передає місцева преса.

Більшість тих, хто був присутній на акції, впевнені, що такий крок з боку уряду позбавить тисячі британців майбутнього та негативно позначиться на рівні життя у країні, зробить її ізольованою.

Як відомо, вже через чотири дні прем’єр-міністр країни Тереза Мей збирається офіційно запустити механізм Brexit.

Марш завершився біля будівлі парламенту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Рішення Великобританії вийти зі складу ЄС оцінюють по-різному. Наприклад, американський президент Дональд Трамп привітав це рішення і поставив країну в приклад іншим. У той же час голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер переконаний, що інші 27 країн продовжать свій рух уперед, а на Великобританію чекає відставання.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що, на думку окремих експертів, прецедент з Brexit може спровокувати початок Третьої світової війни.