На сайті WikiLeaks з'явилася чергове викриття кібершпіонажу Центрального розвідувального управління США.

Організація оприлюднила інформацію про секретну програму "Плакучий янгол", яку розробили спеціально для смарт-телевізорів Samsung F Series.

Програма дозволяє використовувати вмонтований у техніку мікрофон для звукозапису. Підслухане потім автоматично відправляється до ЦРУ.

"Плакучий янгол" - спільне дітище американської та британської розвідки. Якщо точніше, програма стала вдосконаленою версією розробки шпигунів Туманного Альбіону під назвою "Поширення".

Дані про секретну програму увійшли до серії Vault 7 на Wikileaks - кодова назва для найбільших витоків інформації з ЦРУ.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, WikiLeaks - це міжнародна некомерційна організація, яка створила веб-сайт, де публікує засекречені документи без вказівки джерела.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", ЦРУ і ФБР шукають серед агентів щура WikiLeaks.