З вікна п’ятого поверху житлового будинку в Троїцьку (Нова Москва) випав адвокат Микола Горохов. Він відомий тим, що представляє інтереси глави фонду Hermitage Capital Вільяма Браудера і матері покійного аудитора фонду Сергія Магнітського.

Зараз чоловік у важкому стані перебуває в Боткінській лікарні Москви, пишуть росЗМІ.

За попередньою інформацією, Горохов випав з вікна, коли за допомогою троса намагався підняти на висоту п’ятого поверху ванну разом з робітниками. Лебідка раптово обірвалася, й адвокат, не втримавшись, полетів униз.

У фонді Hermitage Capital кажуть, що вся ця ситуація викликає дуже багато запитань. Наприклад, насторожує той момент, що лебідка була розрахована на багато більшу вагу, ніж ванна, й ніяк не могла обірватися лише від ваги предмету. Так само незрозуміло, як саме впав Горохов.

Інцидент з адвокатом трапився якраз напередодні розгляду заявки МВС про повторне заочний арешт Вільяма Браудера в Московському міському суді.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Співробітники постраждалого кажуть, що останнім часом він як представник інтересів матері покійного Сергія Магнітського Наталії брав участь у багатьох судових процесах, аби притягнути до відповідальності винних у загибелі сина клієнтки.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у політтехнолога Пола Манафорта заперечили його участь у відмиванні грошей разом з Віктором Януковичем.