У мережі з'явилися знімки Ейфелевої вежі, вогні якої погасли на честь жертв кривавого теракту в метро Санкт-Петербурга.

Фотографії символу Парижа і всієї Франції, який занурився в темряву, опублікували в соцмережах. Всю підсвітку на Ейфелевій вежі відключили в ніч на 5 квітня. Так французи висловили свою солідарність з російським народом і потримали їх в настільки трагічний момент.

Мерія Парижа відключає вогні на Ейфелевій вежі або, навпаки, підсвічує її в кольори національного прапора в знак скорботи за жертвами терактів - так було після нападів в Берліні, Квебеку, Ніцці.

Останній раз підсвічування на одній з головних визначних пам'яток Парижа відключалось 23 березня. Тоді французи висловили солідарність з постраждалими під час нападу в центрі Лондона.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російські правоохоронці висунули нову версію терактів, які сталися в метро Санкт-Петербурга.