В Об'єднаних Арабських Еміратах з'явилася перша у світі рада з питань щастя, яка щорічно представлятиме доповідь про світовий рівень щастя на Всесвітньому урядовому саміті в Дубаї.

Про створення ради, куди увійдуть 13 членів, оголосив емір Дубая, прем'єр-міністр і віце-президент ОАЕ шейх Мохаммед ібн Рашид Аль Мактум, пише Arabianbusiness.

Як зазначив він, сучасний світ потребує нового підходу до досягнення людського щастя. Він повинен ґрунтуватися на співпраці і об'єднанні зусиль щодо зміцнення позитивних цінностей.

"Поширення проблем і швидкість міжнародних змін вимагають впровадження політики і пошуку підходів, які дадуть людям надію", - зазначив емір Дубая.

Повідомляється, що головою ради стане професор Колумбійського університету Джеффрі Сакс.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він керуватиме такими підрозділами, як рада щастя і здоров'я, рада з питань щастя і освіти, рада особистого щастя, рада щастя в робочому середовищі, рада з вимірювання добробуту і рада щасливих міст.

Нагадаємо, на початку 2016 року в ОАЕ з'явилися дві нові посади – міністр щастя і міністр віротерпимості.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", експерти ООН опублікували рейтинг найщасливіших країн світу. Україна опинилася на 132-му місці із 155.