Нещодавній інцидент із ракетними ударами США по сирійській базі Башара Асада може дати поштовх початку масштабних бойових дій. Відповідну заяву зробив кандидат в президенти Франції, представник республіканської політичної сили Франсуа Фійон.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Колишній прем'єр-міністр застеріг від конфронтації Росію та Америку, адже вважає, що подібний "конфлікт інтересів" може складати серйозну загрозу.

Фійон наголосив, що удар армією США із "Томагавків" по сирійській базі – це відповідь на хімічну атаку, тому в майбутньому стосунки між Росією та США можуть погіршитися.

Він також закликав розслідувати цей випадок, залучивши незалежних експертів з ООН, які б змогли точно з'ясувати, чи справедливі звинувачення щодо обох сторін та за яких умов застосовували хімічну зброю.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Росія відправила бойові судна у напрямку Сирії.