Голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер заявив, що прийнята сьогодні Римська декларація дасть старт новому етапу у боротьбі із конфліктами по всьому світу.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, тільки у такий спосіб можна повністю оновити всю систему взаємодії у ЄС, тому що жоден пункт у цьому документі не нав'язаний, а ухвалений спільними зусиллями.

Глава Єврокомісії додав, що всі умови, які зазначені у договорі, створені на базі пропозицій різних країн та урядів, а також національних парламентів.

"Вони вже почали дебати, можемо вірити у майбутнє", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в італійській столиці сьогодні ухвалили Римську декларацію, яка передбачає об'єднання зусиль країн-членів ЄС у боротьбі із тероризмом,бідністю, соціальною нерівністю.