Голубине гніздо, зроблене з використаних героїнових шприців, знайшла поліцейська з канадського Ванкувера Мішель Деві, яка й виклала фото гніздечка у Тwitter.

Фотографія була зроблена в одному з напівпокинутих готелів міста, де часто збираються наркомани, повідомляє CTV News. На знімку видно, що птаха вже встигла відкласти три яйця у своє наркоманське гніздо, облаштоване в раковині колишньої ванної кімнати.
Правоохоронці вирішили опублікувати знімок, щоб привернути увагу громадськості до проблеми наркоманії у Ванкувері і роботи служб, які займаються допомогою наркоманам.

Останнім часом в місті спостерігається різкий сплеск випадків передозування фентанілом - опиоїдом, який наркомани використовують в якості замінника героїну. Щодня швидка допомога фіксує близько сотні виїздів на виклики, пов'язані з передозуванням наркотиків.

Спеціалісти підрахували, що якщо так піде далі, то в провінції Британська Колумбія, столицею якої є Ванкувер, в 2017 році буде зафіксовано не менше 1300 смертей, викликаних передозуванням наркотичними речовинами.

Як повідомляв сайт Знай.ua, у Парижі планують відкрити офіційний наркопритон - перший спеціалізований медичний центр для легального вживання наркотиків.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще