Російська пенсіонерка стала мало не зіркою мережі та отримала неофіційний статус "експерта" – її висловлювання щодо всієї системи в країні, як політичної, так і соціальної, підкорили користувачів.

Відповідний ролик опублікований на каналі в YouTube.

Монолог іркутської бабусі вже навіть поділили на цитати. Жінка обурюється тим, що влада не дбає не тільки про іноземців, а й про власних громадян. У приклад ставить робочих різних національностей, які часто влаштовуються на будівництво.

Вона радить президенту Володимиру Путіну забезпечити їх хоча б якимись гарантіями: дати тимчасове житло, прописку, організувати медичне обстеження, адже мігранти часто переносять небезпечні хвороби.

"Бігають, міліція ловить. Яка повага? Якщо б людей поважали, Росія б жила спокійно", - бідкається бабуся.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не подобаються їй також місцеві новини та законодавство:

"Грабують, як в 90-ті : п’ять чоловік ділять все... Потрібна стаття. Вкрав мільярд – посадили і морально знищили", - додала вона.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що мешканка анексованого Криму відкрито розповіла про руйнівні наслідки "путінського режиму" на території півострова.