В Італії місцева авіакомпанія Alitalia була змушена скасувати більшість рейсів через страйк співробітників – близько 40% міжнародних на внутрішніх напрямків закрили.

Про це повідомляє The Local.

Відомо, що мітинг організували за ініціативи профспілки авіадиспетчерів, які планують блокувати роботу мінімум до 17.00. Учасники акції виступають проти зменшення зарплати та скорочення штату компанії.

Інші організації також підтримали їх – заявили, що не збираються виконувати свої обов'язки у найбільш завантажений час: тобто у проміжок 07.00-10.00, а також 18.00-21.00.

Щоб вирішити конфлікт сьогодні уряд обговорить питання скорочення персоналу із керівництвом Alitalia та представниками профспілок.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагаладаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дві тисячі служб при аеропортах у Берліні влаштували страйк, який тривав більше доби. Через це у столичному аеропорту скасували кілька рейсів у цьому напрямку.