Влада КНДР вважає, що маневри американських літаків на Корейському півострові штовхають світ до ядерної війни.

Про це повідомляє Центральне телеграфне агентство Кореї, передає Reuters.

"Безрозсудна військова провокація підштовхує ситуацію на Корейському півострові ближче до межі ядерної війни", - йдеться в повідомленні агентства. Вказується, що американські літаки відпрацьовували удари по стратегічних об'єктах КНДР. Крім того, північнокорейська влада вважає, що американський президент і інші провокатори закликають до превентивного удару по КНДР.

Нагадаємо, американські бомбардувальники B-1B Lancer провели навчання на Корейському півострові. У навчаннях були задіяні також південнокорейські пілоти. До маневрів притягувався авіаносець USS Carl Vinson, який знаходиться в Японському морі.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що американський президент Дональд Трамп вважатиме за честь зустрітися з главою КНДР Кім Чен Ином.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще