Росія стурбована військової риторикою КНДР і зосередженням військ США в Азії.

Про це повідомила офіційний представник російського дипломатичного відомства Марія Захарова. "Важливо не допустити розвиток подій за кризовим сценарієм, який загрожує скачуванням просто до відкритого збройного протистояння", - сказала дипломат.

За її словами, ситуація навколо Корейського півострова продовжує загострюватися. Причина цього в тому, що сторони роблять ставки на силові методи. Вона заявила, що 28 квітня відбудеться засідання Радбезу ООН. На ньому учасники обговорять ситуацію в Кореї.

Нагадаємо, на Корейському півострові США зосередили ударну групу, яку очолює авіаносець "Карл Вінсон". Американці готові завдати превентивного удару по північнокорейських позиціях, якщо вони застосують ядерну зброю.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 27 квітня на просторах Тихого океану впав вертоліт військово-морських сил Сполучених Штатів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще