У мережі з'явився знімок українського військового, дуже схожого на 44-го президента США Барака Обаму.

Відповідним фото поділився волонтер Юрій Мысягин у Facebook.

Це буквально сколихнуло соцмережі. Українського Обаму лайкнули більше тисячі користувачів. З'явилися жарти, що нинішній президент США Дональд Трамп відправив свого попередника, як летальну зброю, щоб виправляв помилки.

Багато відзначили явну схожість людини на фото з Обамою. Проте з'явилися коментарі, що на знімку чітко видно сліди Photoshop. На думку Світлани Макс, умільці забули про руки військового. Вони сильно відрізняються за кольором від обличчя.

Про дружину попереднього президента також не забули згадати. Користувач сказав, що потрібно зателефонувати Мішель Обамі, щоб вона не хвилювалася за чоловіка. Багато назвали воїна "Обамычем", і навіть з'явилося жартівливе визначення "обамобандерівець".

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще