Момент катастрофи літака, що сталася 2 травня в місті Мукілтео, розташованому на північному заході США у штаті Вашингтон, зафіксував автомобільний реєстратор. На відеохостингу YouTube розмістили відео аварії.

На оприлюдненому відеозапису видно, як літак Piper PA-32 зачіпає стовп, обриваючи електричні дроти, пробиває паливний бак, після чого загоряється і падає на заповнену машинами трасу. Після цього піднімаються клуби диму.

За попередньою інформацією, в Piper PA-32 відразу після зльоту з аеропорту Paine Field відмовив двигун. Пілот спробував посадити літак на найбільш підходящій ділянці, однак для безпечного приземлення висоти вже не вистачило. На щастя, в результаті події серйозно ніхто не постраждав.

Як повідомляв сайт Знай.ua, у залізничному тунелі в китайській провінції Гуйчжоу стався вибух. Загинули 12 людей, ще 12 постраждали.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще