Як повідомляють російські ЗМІ, такий дерев'яний чудо-тротуар поспішно виклали з паркету за кілька днів до проведення міжнародного форуму «Арктика - територія діалогу», який має пройти в Архангельську в Арктичному федеральному університеті ім. М.В. Ломоносова.

У міській адміністрації повідомили, що це декоративний тротуар, який буде вести до виставкової експозиції.

«Люди приїдуть, тут все-таки у нас колорит свій, де вони ще по дерев'яному тротуару пройдуть? Він спеціально для того, щоб гості могли прогулятися», - цитують слова місцевих чиновників росЗМІ.

Однак, такий паркетний тротуар обурив жителів Архангельська.

«Замість асфальту - паркет! Дощок в Архангельську багато, а асфальту немає», - обурюються в соцмережах.

В російському департаменті спробували виправдатись тим, що роботи по асфальтуванню проводяться влітку. Тому зараз такий тротуар виконуватиме не лише декоративну функцію, але і допоможе уникнути прогулянок по калюжах.

«Можливо і на дороги дошки знайдуть. Не хоче мер, щоб В.В. (Путін – ред.) через калюжі скакав», - іронізують в соцмережах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, у Росії під Архангельськом геологи знайшли найбільший у Європі алмаз.