Прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим зв'язався зі своїм російським колегою Дмитром Медведєвим після аварії судна РФ "Лиман" в Чорному морі.

Про це повідомляє Hürriyet Daily News. Турецький прем'єр в телефонній розмові висловив співчуття у зв'язку з інцидентом.

Розвідувальний корабель "Лиман" Чорноморського флоту РФ зіткнувся з вантажним судном в 40 кілометрах на північний захід від протоки Босфор. На його борту було 78 осіб. Судно в результаті зіткнення отримало пробоїну і затонуло.

На місце катастрофи Росія направило рятувальної судно. Воно повинно доставити врятованих моряків на базу Чорноморського флоту. Поки не вдалося знайти ще 15 моряків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, 27 квітня близько полудня за московським часом біля берегів Туреччини зіткнулися російське і турецьке судно.