Глава уряду Німеччини Ангела Меркель вважає, що Туреччина та Євросоюз не повинні повертатися спинами одне до одного, проте плани президента Туреччини Реджепа Ердогана щодо введення смертної кари в країні, можуть поставити крапку у їх діалозі.

Як висловилась Меркель, вона виступає за "розсудливість" у подальших выдносинах ЄС та Туреччини, повідомляє DW.

Хоча , за словами канцлера ФРН, про початок нового діалогу з Туреччиною мова зараз не йде, проте введення смертної кари Ердоганом може означати припинення подальших відносин.

Нагадаємо, 16 квітня більшість турків підтримали зміни до конституції країни, що означає розширення повноважень глави Туреччини. Нещодавно Ердоган заявив, що розглядає питання про повернення смертної кари.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", президент Туреччини Реджеп Ердоган болісно відреагував на звіт місії ОБСЄ щодо невідповідності референдуму стандартам Ради Європи та вказав на місце місії.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще