У шведському місті Треллеборг місцевий мешканець, перевіряючи пошту, навіть уявити не міг, що отримає листа, адресованого російському президенту Володимиру Путіну.

Як повідомляє видання The Local, конверт відправили з Хальсберга, який знаходиться в центральній Швеції, і на ньому було написано: "Президенту Володимиру Путіну, Іллінка 23, Москва, Росія, 103132".

Цікаво, але єдина схожість із фактичною адресою шведа - це цифра 23. На пошті поспішили виправдатися: замість службовців кореспонденцію сортує спеціальна машина. Вона перебирає майже два мільярди листів у рік і, на жаль, іноді трапляються збої.

"Звичайно, прикро, якщо Путін не отримав лист, який йому надіслали", - зазначила робітниця пошти Марія Ібсен.

Чоловік наполягає, вміст конверта він не бачив, хоча зізнається: дуже хотілося поглянути хоч одним оком, що пишуть президенту країни.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в офіс МВФ у Парижі разом із поштою кур'єр приніс конверт, який вибухнув у руках одержувача.