Курйозний випадок стався з китайським водієм, який в черговий раз довів, що не варто повністю довірять і розраховувати на сучасних «розумних» помічників. Чоловік ледь не потонув, покладаючись на допомогу навігатора.

Об це повідомляє Mashable. У Китаї чоловік заїхав на білому автомобілі Hyundai на середину річки. Шлях до місця призначення для нього проклав його електронний помічник GPS-навігатор.

Водій вирішив повністю довіриться йому і не особливо озирався на всі боки. В результаті його автомобіль застряг посеред повноводної ріки. Поліцейським водій розповів, що поняття не мав про наявність річки на своєму шляху.

Правоохоронцям довелося витратити половину дня, щоб дістати з водної пастки авто. Вони викликали на місце подій бульдозер, якому вдалося витягнути з води транспортний засіб.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, не звичайна аварія сталася в США. У лобове скло автомобіля під час погоні за самкою влетів дикий індик і пробив його наскрізь.