У всіх німецьких казармах командування проведе обшук на предмет нацистської символіки.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, до таких заходів командування вдалося після того, як у двох військовослужбовців в особистих речах знайшли символіку Рейху.

Обшук всіх казарм завершитися до 16 травня, сказав генеральний інспектор бундесверу Фолькер Вікер. Нагадаємо, в німецькій казармі у французькому місті Ількірш командири знайшли символіку нацистів.

Глава Міноборони країни Урсула фон дер Ляйен відразу ж відвідала базу розквартирування німецьких солдатів і розкритикувала військових за символи Третього рейху.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що збройні сили Німеччини щодня відбивають більше чотирьох тисяч кібератак. Міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляйен заяівла, що німецькі збройні сили можуть тільки відображати ці атаки.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще