Колишня "прокурорка" окупованого Криму, а нині народний депутат нелегітимної російської Держдуми Наталія Поклонська заявила, що Держдума може застосувати санкції до депутатів, які не нададуть в термін декларації про доходи або вкажуть неправдиві відомості. Про це Поклонська написала на своїй сторінці в соцмережі «ВКонтакте».

Нардеп нелегітимної Держдуми зазначила, що це питання обговорювалося в ході зустрічі російських депутатів з представниками міжнародної організації GRECO (Group of States Against Corruption - Група держав по боротьбі з корупцією).

«Міжнародні експерти…також перевірити, як держслужбовці заповнюють декларації про доходи», - написала Поклонська.

Вона зазначила, що зараз відсутні конкретні заходи щодо депутатів, які не надають декларації в термін або вказують неправдиві відомості.

«Вважаю, що цей пункт увійде в попередні підсумки роботи групи та в подальшому може бути опрацьований Державною думою», - підсумувала Поклонська.

Зазначимо, що раніше Поклонська пригрозила позбавити депутатів мандата за запізнення з декларацією доходів.

Як повідомляв сайт Знай.ua, колишня "прокурор Криму" Наталія Поклонська примудрилася запізнитися у свій перший робочий день у Держдуму.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще