В мережі показали наслідки потрапляння літака російської авіакомпанії "Аерофлот" у "повітряну пастку". Борт прямував рейсом з Москви до Бангкоку.

Відео опублікував пасажир повітряного судна Ростислав Русєв в Instagram. Він розповів, що на борту літака відбувався повний хаос.

Коли борт, за його словами, потрапив до зону турбулентності, пасажирів почало кидати по всьому салону.

Допис, поширений Rostik Rusev (@krlrgstk) Кві 30, 2017 о 9:42 PDT

"Ми потрапили в турбулентність, це було жахливо, людей несамовито кидало довкола. Кров усюди, люди зі зламаними кістками, носами, відкриті переломи, немовлята з травмами голови...", - описав ситуацію очевидець.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, літак компанії "Аерофлот" за 40 хвилин до посадки в аеропорту Бангкока потрапив у повітряну яму. В результаті кілька десятків пасажирів отримали травми.