У мережі з'явилися перші кадри з місця вибуху, який прогримів в російському місті Ростов-на-Дону. Один чоловік отримав поранення в результаті інциденту.

Відео з місця події розмістили на одному з Youtube-каналів. Поліцейські, як видно на кадрах ролика, оточили територію, де прогримів вибух. Правоохоронці з'ясовують деталі інциденту і шукають докази.

На місце прибуло кілька машин правоохоронців. Також чергує автомобіль пожежної служби.

Вибух прогримів вранці 6 квітня на перехресті вулиць Соціалістичної і Нахічеванської. Неподалік розташована будівля п'ятої гімназії міста. В результаті вибуху постраждав чоловік. За різними версіями це був охоронець школи або двірник. Саме він підібрав небезпечний предмет на вулиці, який розірвався в його руках.

У чоловіка відірвані пальці, також отримав поранення живота. Його екстрено госпіталізували і поки немає відомостей про стан його здоров'я.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, поліцейські попередньо встановили, що причиною вибуху в Ростові-на-Дону став ліхтарик.