В Адміністрації американського президента вирішили надати шанс зберегти обличчя Росії.

Про це заявила постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі, передає CNN.

"Я вважаю, що вони нервують. Я вважаю, що вони ведуть себе так, ніби дії Асада і їх старання покрити його - послабили їх. Вони усвідомлюють, що світова спільнота не повірила в це", - стверджувала Хейлі.

Вона заявила, що Росія "намагається зберегти обличчя". У Штатах змилувалися і дали Москві таку можливість. Тепер у неї є шанс вибрати шлях, яким вона піде: втратити союзників або зробити щось конструктивне.

За словами Хейлі, після хімічної атаки в Сирії представники "ослабленої країни" не були шоковані і тут же кинулися захищатися. Це наштовхнуло США на думку, що в Росії знали про злочин заздалегідь.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", із заявою про те, що країна заздалегідь знала про хімічну атаку, розповів представник керівництва США, який не назвав свого імені. Він розповів про безпілотник і бомбардуванні шпиталя з пораненими російським винищувачем.