Жодна війна не обходиться без втрат серед мирного населення, які гинуть не тільки від прицільного вогню бойовиків, а й стають випадковими жертвами визвольних військ.

У Міністерстві оборони Сполучених Штатів Америки порахували, що з початку операції протии "Ісламської держави", яка триває в Сирії та Іраку з 2014 року, жертвами авіаційних ударів очолюваної США коаліції стали понад три з половиною сотні громадян цих двох країн, передає Reuters.

"На даний момент, згідно доступної інформації, щонайменше 352 мирних жителя були вбиті ненавмисним чином в результаті ударів коаліції з початку операції", – йдеться в тексті доповіді Пентагону.

У відомстві також висловили жаль у зв'язку з ненавмисними жертвами серед цивільного населення.

Як писав інфомаційний портал "Знай.ua", в американському оборонному відомстві серйозно взялися за колишнього радника Дональда Трампа з національної безпеки Майкла Флінна через його гонорари з-за кордону, зокрема і від російських компаній.

Популярні новини зараз
"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще