Вранці, 25 квітня, в місті Лебедянь Липецької області обвалилася крівля складу консервного заводу "Лебедянський" (Pepsi Cola), площа якої близько 300 квадратних метрів.

У результаті інциденту двоє робітників опинилися заблоковані у спеціальній будівельній люльці, пишуть російські ЗМІ.

Згідно з попередньою інформацією, один з них травмований.

Співробітникам МНС довелося використати спеціальний підйомник, щоб врятувати робітників, оскільки вони застрягли на висоті 38 метрів. Постраждалих доставили в лікарню.

У МНС повідомили, що під завалами людей немає, жителям міста і будівлям, розташованим поруч, нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Місцеві мешканці розповіли в соціальних мережах, що через інцидент вулиці міста залило соком зі складу.

Причини інциденту поки точно не відомі. Попередня версія – обвалення на складі сталося через будівельні роботи. Впали будівельні конструкції і перекриття всередині будівлі. Однак, що конкретно сталося, ще з'ясовується.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", на акумуляторному заводі Tesla в штаті Невада стався витік небезпечної хімічної речовини.