Терориста Акбаржона Джалілова, який влаштував кривавий теракт у підземці Санкт-Петербурга, позбавили російського громадянства.

Про це повідомила офіційний представник Міністерства внутрішніх справ РФ Ірина Вовк.

Виявляється, Смольнинский районний суд Санкт-Петербурга встановив, що батько терориста - Джалілов А. К. - свого часу надав неправдиві відомості, коли отримував громадянство Росії.

"Висновком ГУ МВС Росії по Санкт-Петербургу і Ленінградській області від 20 квітня 2017 року скасоване раніше прийняте рішення Управління ФМС по Санкт-Петербургу і Ленінградській області від 18 червня 2009 року щодо прийняття до громадянства Російської Федерації громадянина Киргизії Джалілова А. К.", - повідомила Вовк.

І додала: прийняте судом рішення автоматично позбавляє паспорта РФ і сина порушника - Акбаржона Джалілова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", спецслужби Кремля показали кадри "затримання" пітерського терориста.