У Росії запропонували надавати додаткові пільги та забезпечувати підтримку багатодітним сім'ям, а також ввести в країні податок на малодітність.

Відповідний законопроект відправив на розгляд президентові Росії Володимиру Путіну директор інституту демографії, міграції та регіонального розвитку Юрій Крупнов.

Документом пропонується прирівняти виховання дітей до трудової діяльності, та забезпечити багатодітні сім'ї правом на безкоштовне отримання земельних ділянок з комунікаціями.

Крім того, закон передбачає щомісячні виплати, в залежності від кількості дітей у сім'ї: 25 тисяч рублів — сім'ям з трьома-чотирма дітьми, 45 тисяч — з п'ятьма-сімома і 100 тисяч рублів для сімей, у яких вісім і більше дітей. Крім цього таким сім'ям допомагатимуть з купівлею певних речей і послуг, таких як музичні інструменти, туристичні путівки тощо.

Також в проекті закону "Про статус багатодітних сімей" пропонується ввести податок на малодітність. Поки що його розмір не встановлено.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", в Україні почалася чергова хвиля скорочення кількості населення. Станом на початок року налічувалося близько 42 558 300 українців.

Така ситуація зумовлена, насамперед, низькими показниками народжуваності, які не перекривають рівень смертності. У середньому на 52 дитини припадає сотні померлих.