Міжособистісного конфлікту між прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком та головою Одеської обласної державної адміністрації Міхеілом Саакашвілі немає. Про це сказав Президент України Петро Порошенко, пише "НБН".

"Щодо того, як ви назвали це "конфлікт" між прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком та головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі... Позиція перша – це відображення невдоволення темпами і глибиною реформ, які відбуваються в країні. Це невдоволення є у людей, це невдоволення у мене як президента, і я про це публічно сказав у своєму зверненні до Верховної Ради, це невдоволення у прем'єр-міністра і це невдоволення у голови Одеської ОДА Саакашвілі", – сказав Порошенко.

За його словами, конфлікту між прем'єр-міністром і губернатором Одеської області немає.

"Не знімаючи відповідальності ні з кого, включаючи себе, хочу підкреслити – міжособистісного конфлікту між прем'єром і Михеилом Саакашвілі не існує. Бажання виправляти ситуацію є і у прем'єр-міністра, і в Міхеіла Саакашвілі", – додав він.

Читайте також: Порошенко звинуватив олігархів у сутичках під Радою

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Президент також зазначив, що подібні речі не варто виносити на публіку.

"Буде більш ефективним проведення реформ і поліпшення ситуації через винесення цієї дискусії в публічну площину? Не думаю", – додав він.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявив, що олігархи контролюють український уряд. Яценюк назвав цю заяву неправдивою.

Пізніше Саакашвілі закликав кожного українця замислитися над тим, чи зменшилися випадки отримання хабарів в уряді. Також одеський глава зазначив, що корупція призводить до того, що держкорпорації замість доходів приносять збиток.