Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував оприлюднену інформацію про його поїздку до окупованого Луганська.

За інформацією російських ЗМІ, спікер Путіна назвав таємний візит до Плотницького "уткою" та попросив не звертати на неї уваги.

"Я прямо ось з Луганська зараз і дзвоню. А СБУ нехай працює. З приводу Суркова - теж нехай перевіряють", - іронічно заявив Пєсков.

Зазначимо, що у ЗМІ з'явилась інформація про те, що Пєсков поїхав до окупованого Луганська міняти ватажка "ЛНР" Ігора Плотницького.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські спецслужби не мають інформації стосовно Пєскова на Луганщині, але бачили на непідконтрольній Україні території радника президента Росії Владислава Суркова.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще