У київському Будинку офіцерів ветеран АТО Дмитро Резніченко вдарив головою в ніс генерал-полковника запасу Віктора Палія, після чого отримав від невідомого удар кулаком в обличчя.

Як виявилось, людиною, яка вдарила Резніченка, виявився козак Анатолій Кремньов. Про це написав на сторінці у Facebook волонтер Роман Синіцин.

"Ми знайшли резюме Толіка на одному з сайтів працевлаштування. За 2012 рік. Там Толік зазначає, що служив в армії тиловіком, в Кемеровській області при совку. Потім працював в охороні. Потім був підприємцем і займався книгами. А потім кар'єра Толіка пішла різко вверх", - пише Синіцин.

Кремньов був директором департаменту інформаційної програми Міжнародної Академії козацтва, заступником голови Всеукраїнського союзу громадських об'єднань учасників бойових дій АТО, директором інформаційних програм МАК, головою видавництва книги "Козацьке Братство" Лицарі України" та президентом громадської організації "Соціальні технології".

"Толік на конференціях, симпозіумах, виставках та п'янках. В генеральській формі з аксельбантами, з купою орденів та медалей", - додав волонтер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віктор Палій перед тим, як отримав удар від Резніченка, заявив, що георгіївська стрічка - "це почесно".