Суддя Млинівського райсуду на Рівненщині Алла Бандура, фотографія якої викликала фурор в соціальних мережах через оригінальну зачіску і яскравий макіяж, відповіла на нападки користувачів.

Про це пише "Сегодня".

Жінка заявила, що не збирається надавати особливого значення жартами дотепників і не ображається на публікацію своєї фотографії.

Як зазначила вона, про те, що її знімок "гуляє" соціальними мережами, їй розповіла маленька племінниця. У цей час суддя була на лікарняному. Дівчинка дуже через це засмутилася і навіть боялася, що тітку звільнять.

"Спочатку я навіть не зрозуміла, про що йде мова, поки не з'ясувалося, що виною всьому те невдале фото. Довелося переконувати дитину, що нічого поганого не трапиться", - зазначила Бандура.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За словами судді, знімок зробили для офіційного видання судової влади близько 10 років тому.

Про прихід фотографа повідомили раптово і жінці довелося нашвидкуруч зробити макіяж, оскільки потрібно було терміново повернутися до розгляду справи після "фотосесії".

"Ось так і вийшло це фото", - пояснила жінка.

Бандура розповіла, що взагалі завжди стежить за собою, робить укладку.

"Стрижка у мене коротка, але від природи волосся пишне. Люблю також і щоб манікюрчик був", - каже жінка.

Вона впевнена, що судді потрібно бути психологічно готовим до будь-яких ситуацій, тому намагається не переживати.

"Я не ображаюся на дотепників з мережі. Просто дивує, що через якийсь невдалий макіяж доводиться вислуховувати жарти, але нічого — переживу. Я навіть пробачаю ту людину, яка першою опублікувала фото", - додала Бандура.

При цьому вона зазначила, що було б краще, якщо б перед публікацією ця людина запитала її думки. Інакше виникає підозра, що у цієї персони був якийсь певний інтерес.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", коли люди дізналися історію, про жорстокий напад, який пережила суддя Алла Бандура, вони змінили своє ставлення до неї, і навіть називали героїнею.