У Москві активісти "Відкритої Росії" готуються до акції протесту під стінами приймальної президента Володимира Путіна, акція пройде 29 квітня, ввечері. А влада тим часом готується зустрічати протестувальників.

Журналіст Володимир Варфоломеєв на своїй сторінці в Твіттер показав, як саме Путін буде зустрічати громадян, що планують передати йому листи з проханням не балотуватися на четвертий термін у президенти.

Адміністрацію глави держави оточили високою огорожею та бетонними блоками, під стіни будівлі стягнули патрульних, а на прилеглих вулицях розмістили ескаватори.

"Приймальна АП РФ на Новій площі в буквальному сенсі замурована. Не факт, що туди вдасться передати якісь петиції. #набрид", - написав журналіст "Еха Москви".

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", "Єдина Росія" пропонує школярам гроші і звільнення з уроків за участь в акціях і пікетах, організованих партією.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще