Російські любителі дешевого алкоголю, налякані численними смертями прихильників нехарчової спиртовмісної рідини "Глід", не довго страждали і вже знайшли йому альтернативу.

Алкоголіки переключилися на більш лояльну до організму рідину – кондитерський спирт, пишуть російські ЗМІ.

За словами голови Центру досліджень федерального і регіонального ринків алкоголю Вадима Дробіза, про зростання попиту на вказану позицію говорить той факт, що за січень-лютий 2017 року спиртовмісних харчових рідин було вироблено 115 мільйонів літрів. Це в 2,6 рази більше, ніж в минулому році.

При цьому він констатував, що начебто продажів нехарчових спиртовмісних рідин немає. Як відомо, їх реалізацію росіійська влада заборонила після масового отруєння лосьйоном "Глід" в Іркутській області.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у грудні минулого року від отруєння настійкою "Глоду" померли майже вісім десятків росіян.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще