У мережі опублікували відеоролик, де інкасатори збили каменем безпілотник з грошима. Як виявилося, це відпрацьовувалася технологія доставки готівки з банку.

Відео з'явилося на одному з Youtube-каналів. Учасники події розповіли, що тестують нову банківську послугу з доставки грошей і відпрацьовують різні непередбачені ситуації. Наприклад, якщо хтось надумає збити безпілотник каменем.

На цей випадок у безпілотника є захист. Після того, як дрон впав на землю, купюри всередині нього забарвилися захисної синьою фарбою. Це відбувається завдяки капсулі, яка розбивається і робить гроші непридатними до використання.

Таку функцію планує запустити Сбербанк і доставляти гроші по повітрю. Можливо на фінансування своєї ідеї стануть їм у пригоді гроші від продажу своїх представництв в Україні, у яких накопичилися величезні борги перед материнською компанією.

«Ми випустили оновлення нашого мобільного застосування, в якому можна замовити готівку прямо тут і зараз. Датчики геолокації, які вбудовані в кожен мобільний телефон, визначають місце розташування, і від нас вилітає дрон, який доставляє гроші клієнту. Це так само просто, як і замовлення таксі », - пояснили представники банку.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, американська компанія Space X успішно запустила свою ракету Falcon 9 вдруге.