Російський боєць змішаних єдиноборств Олександр Ємельяненко підняв на вуха весь московський аеропорт Внуково.

Справа в тому, що 23 квітня 35-річний спортсмен спізнився на літак до Грозного. Незважаючи на те, що рейс він пропустив зі своєї вини, Ємельяненко обрушив свій гнів на дівчину за стійкою реєстрації.

Усмак поскандаливши, він відправився випити пива - спочатку на другому поверсі аеропорту, а потім і в барі на першому.

Звідти засмучений боєць пішов по-англійськи, залишивши біля столика дві сумки. Спочатку працівники кафе вирішили, що Ємельяненко просто вийшов покурити. Однак спортсмен так і не повернувся за своїми речами.

Персоналу не залишилося нічого іншого, крім як викликати кінологів із собаками, які оглянули багаж бійця на предмет заборонених речовин.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Втім, у сумках в нього не виявили нічого поганого - боксерські рукавички, пару спортивних костюмів і дві банки пива.

Мабуть, протверезівши, Ємельяненко особисто з'явився за своїми пожитками наступного дня. Він відмовився коментувати ситуацію.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", відомий співак висловився про Україну та Росію.