У Ростовській області на основі ордеру, виданого чорногорським бюро Інтерполу, затримали одного з підозрюваних в організації путчу у Чорногорії.

Про це повідомляє портал RTCG.

Ананьє Нікіча звинувачують в організації держперевороту в Чорногорії 16 жовтня минулого року та створення злочинного угрупування,що мало не меті здійснити теракт у Подгориці.

"Підозрюваний був затриманий для того, щоб забезпечити його присутність для цілей кримінального переслідування у зв'язку з цим злочином", - йдеться у джерелі.

Найближчим часом Нікіч постане перед судом, після чого вирішуватиметься питання щодо його екстрадиції до Чорногорії.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 3 квітня, у метро Санкт-Петербурга прогриміли вибухи, внаслідок чого загинуло більше десятка людей. У Киргизстані упізнали одного з підозрюваних терористів .